ID: 3009 ArrowNyproduktion i Terrazas de La Torre Golf Resort

Beskrivning

Terrazas de Las Torre är en fantastisk Golf Resort där husen är arrangerade kring den härliga 18-håls banan designad av Nicklaus Design.

Helt nya lägenheter med en underbar utsikt över golfbanan, alla byggda med en hög standard, inkluderat med AC/värme, kabel TV system, bredband, fullt utrustat kök och badrum med dusch. Här finns lägenheter att välja på i bottenvåningen, första, andra eller tredje våningen. Alla med en stor, 18 m2, terrass. Lägenheterna har två sovrum, badrum, vardagsrum med matplats och kök i öppen planlösning. Från vardagsrummet finns utgången till den trivsamma terrassen där du har en underbar utsikt över golfbanan.

I området finns även gemensamma pooler och anlagda trädgårdar som sköts på ett ypperligt sätt. Allt beläget i ett "låst" område med 24-timmars bevakning vid entrén till området och på området.

Terrazas de Las Torre har ett "centrum" för de boende med klubbhus, golfshop, bar-restaurang och snabbköp. På kort avstånd finns de Spanska byarna Roldan och Balsicas samt Torre Golf Resort som gör att de boende på Terrazas de La Torre har tillgång till det bästa och bredaste utbudet av tjänster.

Resorten är belägen endast 15 minuter från staden San Javier och stränderna i Mar Menor och 20 minuter från städerna Murcia och Caragena.

Property Location
Närmaste stadSan Javier
DistrictLas Terrazas de La Torre
ProvinceMurcia
    Print  Email

Property Data

Living Space: 68 m²
Rooms: 3
Sovrum: 2
Bathrooms: 1
Year of Construction: 2017
Heating Type: AC
Cooling System: AC
Pool: Gemensam
Energy performance certificate
 ♦ In Process

Financial Information

Prisområde:€ 83,000

Equipment Details

Exklusiva lägenheter
QUALITY APARTMENTS
Ljust och soligt
LIGHT AND SUNNY
Två sovrum / Ett badrum
Hög byggkvalitet
TERRACE
OVERLOOKING GOLF COURSE
Gemensam pool och trädgård
Agent Details
Casas & Castles
Calle Ramon Gallud 71
03181
Torrevieja
Alicante

( +34 ) 865688535

QRCode
Scan with your smartphone and take this property with you
RSS Feed